SRK i medierne






SRK i medierne



http://egedal.lokalavisen.dk/team-danmark-stoetter-16-aarigt-sportstalent-te-ekspert-og-ivaerksaetter-/20180227/artikler/702279585

Artikel om Victoria Runge i Lokal Avisen…. læs mere her…





to af vores dygtige løber drager afsted til udlandet ….læs mere herunder



http://sn.dk/Egedal/60000-kroner-faar-skoejterne-til-at-rulle/artikel/62692

Vi er rigtig glade for at modtage det flotte beløb fra Nordea Fonden….læs mere herunder



Artikel om VM fra 2016

Så er de 3 VM løbere fra Smørum (Katrine Bay, Emma Tønder Berger og Kristine Lund Michaelsen) vendt hjem fra VM i Italien. Vi glæder os til at høre om jeres oplevelser. (Læs iøvrigt den fine artikel som blev skrevet inden de tog afsted her) 

25/8-16

Torsdag d. 25. august 2016 drager 4 af SRKs (Smørum Rulleskøjte Klub) løbere af sted mod europamesterskaberne i kunstrulleskøjteløb i Freiburg, Tyskland. Pigerne, som har trænet hårdt hele året på at nå deres mål om udtagelse, niveau mm., senest med træning mindst fem dage om ugen sommeren igennem, skal deltage i rækkerne cadet (årgang 2001+2002) og senior (årgang1996+). De skal alle deltage i kategorien solo, som man kender fra bl.a. de olympiske vinterlege, hvor disciplinen dog udføres på skøjter i stedet for rulleskøjter – men princippet med pirouetter, spring og flotte rhinstensbelagte kjoler er det samme.

For Mie Krügel (14 år) og Mathilde Bay (15 år), som til dagligt går i hhv. 8. og 9. klasse er det 2. gang, de deltager til EM. Lands- og klubtræner Louise Buch Kastrup er realistisk omkring pigernes placeringer. ”Vi er på forhånd godt klar over, at pigerne ikke kommer til at stå øverst på præmiepodiet, men for os handler det om, at komme til EM og vise dommerne og de andre nationer, at sporten er i udvikling i DK, og at vi har hævet niveauet markant siden sidste år”.

Seniorløber Kristine Lund Michaelsen (19 år), som har brugt et sabbat år efter gymnasiet på at lægge alle kræfter i at højne hendes niveau på rulleskøjterne, har deltaget i både ungdoms og junior EM, men det er første gang, hun deltager ved senior EM. Udover at nå hendes mål om at løbe et fejlfrit kortprogram, bruges EM til at teste program og nerver af, inden hun skal deltage ved VM i Novara Italien i september sammen med seniorløber Emma Tønder Berger og juniorløber Katrine Bay, som også begge er fra SRK. 

For Victoria Runge er EM oplevelsen helt ny. Det hun ser mest frem til er, at vise hvad hun kan og opleve stemningen i hallen.

EM kan følges på https://www.facebook.com/freiburg2016

hvor der bl.a. er link til live streaming. De danske løbere skal løbe bådet et kort program (som tæller 1/3 af den samlede score) og et langt program (som tæller 2/3 af den samlede score). Cadet piger skal løbe deres korteprogrammer søndag d. 28.8.2016 fra kl. 15:10 og deres lange program mandag d. 29.9.2016 kl.13:30. Senior damer skal løbe hhv. torsdag d. 1.9.2016 og lørdag d. 3.9.2016 kl. 13.35.

—————————————————-oOo———————————————–

juli 2016

Mens de fleste har nydt en velfortjent sommerferie har en håndfuld af SRK´s dygtige løbere trænet benhårdt med henblik på henholdsvis EM og VM 2016.

Louise Kastrup, som både er landstræner og deres daglige træner her i klubben, er med løberne både til EM og VM.  

Vi er stolte over, at de dygtige piger fra vores klub skal repræsentere Danmark ved disse stævner og ønsker dem held og lykke.

Fra SRK85 er følgende løbere udtaget.

Nedenstående løbere er udtaget til EM 2016:
Cadet:
Mathilde Bay
Mie Krügel
Victoria Runge
 
Senior:
Kristine Lund Michaelsen

Nedenstående løbere er udtaget til VM 2016:
Junior:
Katrine Bay
 
Senior:
Emma Tønder Berger
Kristine Lund Michaelsen

Så snart vi har link til livestreaming vil vi lægge dem op på hjemmesiden.





10. november 2015
Ballerup Bladet nævner en artikel om at vi afholde Sjællandsmesterskab.




23. august 2015
Mandag den 24. august 2015 starter dette års europamesterskab, som afholdes i Ponte di legno i Italien. Smørum er så heldig at have tre dygtige løbere, som er blevet udtaget til at deltage – Mathilde Bay, Mie Krügel og Kristine Lund Michaelsen repræsenterer Danmark i hhv. Cadet og Junior. I kan følge EM-deltagerne via den officielle hjemmeside  http://www.pontedilegnoroller2015.com, hvor man også kan se livestreaming.

Ligeledes er der også deltagelse fra SRK ved årets verdensmesterskaber i Cali i Columbia, hvor Emma Tønder Berger, Katrine Bay og Kristine Lund Michaelsen deltager fra d. 17.-27. september (http://www.artisticocali2015.co/). 

Louise Kastrup, som både er landstræner og deres daglige træner her i klubben, er med løberne både i Ponte di legno og Cali.  

Vi er stolte over, at de skønne og dygtige piger fra vores klub skal repræsentere Danmark ved disse stævner og ønsker dem held og lykke.

Vi hepper på jer herhjemme fra Danmark. 

5. maj 2015
Fra onsdag d. 13/5 til lørdag d. 17/5 deltager følgende løbere fra Danmark til International Tysklandspokal i Freiburg, som er det største internationale solo og figurstævne i verden.

Katrine Bay
Stine Paulsen
Mathilde Bay
Mie Krügel

Der deltager løbere fra følgende lande:
Argentina, Brasilien, Columbia, Chile, Danmark, Tyskland, Frankrig, Storbritanien, Indien, Israel, Italien, Japan, Paraguay, Portugal, Rusland, Schweiz, Slovenien, Spanien, USA

Vi ønsker alle pigerne held og lykke og håber de får et rigtig godt stævne.



LOUISE HANSEN VANDT LEDERPRISEN 2014
10. November 2014. Ved årets mesterskabs arrangement i Egedal Kommune blev vores superdygtige og engagerede træner Louise Hansen, meget velfotjent, belønnet med at vinde Årets lederpris 2014. Vi er meget glade på Louise’s vegne og ønsker hende stort tillykke med prisen.



Kristine Lund Michaelsen er nomineret til Toms Guld Barre Prisen 2014

TOMS GULDBARRE PRISEN 2014
8. November 2014. Det er med stor glæde at vi kan annoncere at Kristine Lund Michelsen vandt Toms Guldbarre Prisen 2014 i hovedstadsregionen. Vi ønsker alle Kristine stort tillykke med prisen og godt at sporten fik lidt anerkendelse.

Vores egen Kristine er indstillet til Toms Guld Barre Prisen 2014.
For tredje år i træk skal der findes fem regionale vindere af årets Guld Barre Pris. Danskerne har indstillet mere end 600 unge regionale sportstalenter og enestående holdindsatser. Efter første jurybehandling står 25 sportspræstationer tilbage, og Kristine er en af de fem der er opstillet i Region Hovedstaden.
Vær med til at stemme Kristine til at vinde denne pris, hun har virkelig fortjent det og det vil være fantastisk for klubben og denne oversete sport. I kan stemme på hende en gang om dagen på Facebook i perioden fra den 15. september til den 15. oktober her: https://www.facebook.com/TomsDanmark/app_391445670983144 husk også at like og dele Kristines video der ligger på Toms youtube kanal her: https://www.youtube.com/user/TomsChokolade

Toms Guld Barre sportsprisens formål er at fejre unge sportstalenter for deres ekstraordinære præstationer i årets løb. Danskerne indstiller talenterne, så det sikres, at hele landet bliver ’støvsuget’ for fantastiske sejre. Takket være 628 indstillinger har juryen fundet 25 regionale kandidater, og nu kan danskerne være med til at bestemme hvilke fem, der skal anerkendes og honoreres med 10.000 kr. Der uddeles fem priser – én for hver region. ”Guld Barre Prisen er for alle, og vi ønsker at finde frem til regionernes bedste. Vi kan se med de mange indstillinger, at danskerne har taget prisen til sig, og det er vi meget glade for”, fortæller Marianne Forsingdal, Senior Brand Manager hos Toms Guld Barre.

Toms Guld Barre Prisen 2014

Download Toms Guld Barre Prisen 2014 Pressemeddelelse (pdf)

Læs også Fakta om de 25 nominerede



Stævne i Holland

I dag tager udvalgte landsholdsløbere til stævne i Holland. 
Fra SRK er følgende løbere udtaget:

Junior: Emma Berger og Kristine Lund Michaelsen
Ungdom: Katrine Bay
Cadet: Mette Eirup
Espoirs: Mie Krügel og Mathilde Bay

SRK ønsker løberne held og lykke



Danske rulleskøjteløbere i international konkurrence.

I weekenden fra d. 4. – 6. juli 2014 deltog det danske rulleskøjtelandshold under Dansk Rulleskøjte Union (DRsU) inden for disciplinen kunstløb i stævnet PRESTIGE INTERNATIONAL 2014 i Paris.




Flotte resultater i Potsdam

13 løbere fra SRK var med til at sikre Danmark en samlet 2. plads ved det 11. internationaler Sanssouci stævne i Potsdam, Tyskland den 26. og 27. april 2014. Se de flotte individuelle resultater under resultater og download den fine historie om turen, som Julie Rysgaard har skrevet til venstre herfor.

Historie om turen til Potsdam

Download historie om turen til potsdamn skrevet af Julie Rysgaard.

DRSU pressemeddelelse

Download DRSU’s pressemeddelelse – Danske Rulleskøjteløbere i international konkurrence